0%
Fullscreen
Lights Toggle

Ditët e javës në gjuhën angleze

Ky është një kuiz rreth ditëver te javës se si quhen në gjuhën agleze. Ky kuiz përmban 7 pyetje.Secila pyetje ka 4 opcione ku vetëm njëri opcion është me saktë. Testoni veten se sa dini rreth ditëve te javës në gjuhën angleze.rnrnrnPërgjigju në pyetjet që shfaqen.rnrnDitët e javës, java dhe ditë e saj, kuize anglisht, kuize te ndryshme anglisht, kuize nga gjuha angleze, kuize ne gjuhen angleze, gjuha angleze kuize, kuize anglisht en línea, ditët e javës anglisht, Ditët e javës në gjuhën angleze, Gjuha angleze en línea, Kuize shqip dhe anglisht, Kuize në gjuhën angleze, gjuha kuize

Game Tags

, , , , , , , , , ,

Categorías de juegos

Pónlo en tu web!

Pon este juego en tu web:

Top