0%
Fullscreen
Lights Toggle

Kuizi Gjuha angleze pjesa e dytë

Ky eshte nje kuiz nga Gjuha angleze. Kuizi permban 10 pyetje, ku secila pyetje ka 3 ose 4 opcione ku vetem njeri opcion eshte me sakte. Testoni njohurite tuaja ne gjuhen angleze.rnrnrnPergjigjuni ne pyetjet qe paraqiten ne kete kuiz.rnrnrnGjuha angleze, Kuizi gjuha angleze, Gjuhe angleze kuize, Testet e madura gjuha angleze, Gjuha angleze kuize, kuize shqip, Kuize ne gjuhen angleze, gjuha angleze dhe gjuha shqipe kuize, Testet e madura, Matura testet, Matura testet e madura, Matura testet en línea, Kuize shqip, Kuize te ndryshme shqip,

Game Tags

, , , , , , , , , , ,

Categorías de juegos

Pónlo en tu web!

Pon este juego en tu web:

Top