0%
Fullscreen
Lights Toggle

Numrat anglisht nga 1 deri 10

Ky eshte nje kuiz rreth gjuhes angleze perkatesisht rreth numrave ne anglisht nga 1 deri 10. Testoni veten se sa dini rreth numrave se si shkruhen ne anglisht.rnrnrnTestoni njohurite tuaja ne gjuhen angleze. rnrnNumrat anglisht, numrat anglisht nga 1 deri 10, kuize ne gjuhen angleze, kuize rreth gjuhes angleze, gjuha angleze teste, gjuhe angleze prueba, kuize gjuha angleze, Gjuhe angleze teste te ndryshme, testo veten ne anglisht, gjuha angleze kuize dhe teste,

Game Tags

, , , , , , , , ,

Categorías de juegos

Pónlo en tu web!

Pon este juego en tu web:

Top