0%
Fullscreen
Lights Toggle

Pjesët e trupit - Anglisht Pjesa e dytë

Ky eshte nje kuiz rreth pjesëve te trupit ne gjuhen angleze.Pra testoni njohurite tuaja rreth pjesëve te trupit se si quhen ne gjuhen angleze.Kuizi permban 15 pyetje me nga 4 opcione ku vetem njeri opcion eshte me sakte.Kjo eshte pjesa e e dytë e ketij kuizi.Shpresoj dhe besoj se do t’ju pelqej. rnrnrnZgjidhni pergjigjet e sakta rreth epjesëve te trupit në gjuhën angleze. Kuize anglisht, kuize te ndryshme anglisht, kuize anglisht, kuize te ndryshme ne gjuhen angleze, mesoni gjuhen angleze, pjeset e trupit ne anglisht, la Boca, la Garganta, los Dedos, el Codo, el Estómago, las Piernas, los Dedos de los pies, el Tobillo, la Rodilla, la Espalda, el Brazo, el Pecho, el Cuello, la Oreja, la Cabeza, Kuize ne shqip dhe anglisht, inglés kuize,

Game Tags

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Categorías de juegos

Pónlo en tu web!

Pon este juego en tu web:

Top